Дијагностика и третман на ХПВ асоцирани болести

Организација

Македонското здружение за цервикална патологија и колпоскопија (МЗЦПК)

        Македонското здружение за Хуман папилома вирус (МЗХПВ).

 

Акредитација

МЛД и ЛКСРМ со 3 бода.

 

Време на активност

15.05.2020 – 19.06.2020 година.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Комплетната листа на учесници ќе биде објавена по затворањето на предавањето.  
$ 399 / mo
Entry Plan

Entry Plan

I think your best bet would be to start or join a startup.

 • Multiple Website
 • 20GB Web Space
 • Suitable for ~ 35,000 Visits Monthly
$ 550 / mo
Pro Plan

Pro Plan

I think your best bet would be to start or join a startup.

 • Multiple Website
 • 20GB Web Space
 • Suitable for ~ 35,000 Visits Monthly
$ 290 / mo

                  Basic Plan

Basic Plan

I think your best bet would be to start or join a startup.

2020-001-000

$ 399 / mo
Entry Plan

Entry Plan

I think your best bet would be to start or join a startup.

 • Multiple Website
 • 20GB Web Space
 • Suitable for ~ 35,000 Visits Monthly
$ 550 / mo
Pro Plan

Pro Plan

I think your best bet would be to start or join a startup.

 • Multiple Website
 • 20GB Web Space
 • Suitable for ~ 35,000 Visits Monthly