02.07.2021 – COVID-19 И ИМУНОЛОШКИ ОДГОВОР

ден300.00

SKU: 02-2021-1 Category:

Стручно-едукативен состанок на Здружението на инфектолози на Македонскa – ЗИМ во соработка со Реплек ДООЕЛ Скопје.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 02.07.2021 (петок) со почеток во 18:00 часот и може да го следите на линкот:

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/infektolozi2021

ID на настанот: 903-926-829
Сите регистрирани учесници, а кои не се членови на ЗИМ, со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.
Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.