27.04.2021 – Современи клинички упатства за ПЦОС и улогата на мио-инозитол; бременост, лактација и Covid-19 вакцинација

ден300.00

SKU: 18-2021-MAGO Category:

Online континуирана медицинска едукација на Македонска асоцијација на гинеколози и опстетричари (МАГО) во соработка со ВАРУС ДООЕЛ од Скопје.  

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ. 

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 27.04.2021 (вторник) со почеток во 19:30 часот и може да го следите на линкот:

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/mago

ID на настанот: 289-499-917
Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.
Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.