11.11.2021 – Нови можности во превенција на цереброваскуларните заболувања

ден300.00

SKU: 074-2021-2 Category:

Стручно-едукативно предавање на тема „Нови можности во превенција на цереброваскуларните заболувања“ во организација на Македонската асоцијација за мозочен удар (МАМУ) во соработка со INNventa Pharm d.o.o.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 11.11.2021 (четврток) со почеток во 17:00 часот и може да го следите на следниот линк

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/zdruzeniezamozocenudar2021

ID на настанот: 671-971-517

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД