09.06.2021 – ИНФЕКЦИИ И ХРОНИЧНИ РАНИ

ден300.00

SKU: 061-2021-1 Category:

Стручно-едукативен состанок на Македонскa асоцијација за пластични, реконструктивни и естетски хирурзи – МАПРЕХ во соработка со АД Др. ПАНОВСКИ Скопје.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 09.06.2021 (вторник) со почеток во 13:00 часот и може да го следите на линкот:

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/mapreh2021

ID на настанот: 881-106-757
Сите регистрирани учесници, а кои не се членови на МАПРЕХ, со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.
Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.