10.03.2021 – Синдром на полицистични јајници- дијагноза и современ третман

ден300.00

SKU: 2021-70-MZE-1 Category:

Online континуирана медицинска едукација на Македонското здружение за ендометриоза (МЗЕ), во соработка со Здружението за хумана репродуктивна медицина и МЛД, поддржано од Октал фарма, Белград, Р.Србија. 

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ. 

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 10.03.2021 (среда) со почеток во 18:00 часот и може да го следите на линкот: https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/mze1

ID на настанот: 310-985-957
Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.
Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.

You may also like…