НОВИ АСПЕКТИ ВО ТРЕТМАНОТ НА ГОРНОРЕСПИРАТОРНИТЕ ИНФЕКЦИИ

ден300.00

SKU: 042-2021-1 Category:

Стручно-едукативно предавање на тема „Нови аспекти во третманот на горнореспираторните инфекции“ во организација на Здружение на педијатри на Република С.Македонија во соработка со NOBEL ILAC

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Online предавањето ќе се одржи на платформата ZOOM на 10.11.2021 (среда) со почеток во 18:00 часот и може да го следите на следниот линк

https://zoom.us/j/93705575430?pwd=YVhUcVNIQUV3NEQrd0tyOXVBeXRvUT09

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД