20.10.2022 – ВО ИМЕТО НА ХУМАНИОТ МИКРОБИОМ

ден200.00

SKU: 080-2022-1 Category:

Прв стручен состанок на новоформираното здружение при МЛД, Македонско мултидисциплинарно здружение за хуман микробиом – ММЗХМ.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Место на одржување: Клиничка болница „Аџибадем Систина“, амфитеатар, 6. кат

Датум на одржување: 20.10.2022

Почеток: 16:00 часот

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 200,00 МКД.