5-6.05.2022 – Невроразвојни растројства и коморбидни состојби

ден400.00

SKU: 041-2022-1 Category:

Online симпозиум на Македонското здружение за детска и адолесцентна психијатрија (МЗДАП).

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ. 

Online симпозиумот ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 05.о5.2022 (четврток) и о6.05.2022 (петок) со почеток во 09:00 часот и може да го следите на линкот:

https://meet.goto.com/MacedonianMedicalAssociation/mzdap

ID на настанот: 356-084-853
Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.
Котизацијата за настанот изнесува 400,00 МКД.