13.06.2022 – Социоекономски и фискални аспекти на исхраната и дебелината

ден400.00

SKU: 067-2022-1 Category:

Континуирана медицинска едукација во организација на Македонското здружение за исхрана и здравје.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Стручниот состанок ќе се одржи на 13.06.2022 (понеделник),  во анфитеатарот на Деканатот на УКИМ Медицински факултет – Скопје, со почеток во 12:15 часот.

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 400,00 МКД.