24.11.2022 – ЗАЕДНО ВО ПРЕВЕНЦИЈА НА АНТИМИКРОБНАТА РЕЗИСТЕНЦИЈА

ден400.00

SKU: 022-2022-1 Category:

Стручен состанок во организација на Здружение на микробиолози на Македонија (ЗММ), во соработка со Светска здравствена организација (СЗО)

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Место на одржување: хотел „Александар Палас“ – Скопје

Датум на одржување: 24.11.2022 (четврток)

Почеток: 13:00 часот

Котизацијата за настанот изнесува 400,00 МКД.

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.