МЛД КОНГРЕС 2020 / MMA CONGRESS 2020

ден1,250.00

Category:

Прв online Конгрес на лекарите во организација на Македонското лекарско друштво во партнерство со Медицинсиот факултет – Скопје.

Конгресот ќе се одвива од 10-20 ноември, 2020 година. 

Комплетната програма со рапсоред на предавањата ќе биде истакната доплнително.

За секоја тема линковите за вклучување ќе се поставуваат соодветно распоредот.