Ментално здравје и рехабилитација на пациенти по прележана САРС-КОВ-19 инфекција

ден300.00

SKU: 036-2021-1 Category:

Континуирана медицинска едукација во организација на Здружението на физијатри на Македонија.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Online предавањето ќе се одржи на 16.09.2021година (четврток) со почеток во 18:00 часот. 

Едукациjaтa ќе биде спроведена преку платформата GoToMeeting и истата може да ја следите на линкот

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/fizijatri2021

ID на настанот: 474-436-693

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.