08.04.2022 – ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ И ВЕЖБИ ВО ПЕРИОДОТ НА БРЕМЕНОСТ

ден350.00

Континуирана медицинска едукација во организација на Македонското здружението на физијатри.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Предавањето ќе се одржи на 08.04.2022 година (петок) со почеток во 13:00 часот во салата на четврти кат во Реплек.  

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

 

SKU: 036-2022-1 Category:

Континуирана медицинска едукација во организација на Македонското здружението на физијатри.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Предавањето ќе се одржи на 08.04.2022 година (петок) со почеток во 13:00 часот во салата на четврти кат во Реплек.  

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 350,00 МКД.