08.06.2021 – ХПВ инфекции, реанимација и пренос на деца и возрасни пациенти, студии за COVID 19 пандемијата

ден300.00

SKU: 000-2021-2 Category:

Македонското лекарско друштво, во соработка со ПЗУ НИКОБ Медикал и ПЗУ НИКОБ Лаб

8 јуни, 2021 година, вторник

почеток во 18:30 часот

Линк за следење на настанот https://www.facebook.com/events/1336858946710306/

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата

You may also like…