Менаџмент на болка кај пациентки со ендометриоза

SKU: 070-2020-1 Category:

Online континуирана медицинска едукација на Македонското здружение за ендометриоза (МЗЕ), во соработка со Алкалоид АД Скопје.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Предавањата ќе се одржи на 30.10.2020 (петок), со почеток во 18:00 часот.

Едукациjaтa ќе биде спроведена преку платформата Webex и истата може да ја следите со клик на линкот

https://alkaloid.webex.com/alkaloid/j.php?MTID=m0719ffd50c9e7efbdee1860aa6c9b515

Успешното комплетирање на едукацијата се потврдува со Сертификат кој, во дигитален формат, се издава во рок од 7-14 дена по полагањето на завршниот тест.

ВАЖНО: Котизацијата од 300,00 МКД ќе биде подмирена од страна на Алкалоид АД Скопје. Доколку веќе имате направено уплата ќе бидете дополнитело известени за начинот на рефундирање на средствата.