, ,

18.09.2021 – ХРОНИЧНА ВЕНСКА БОЛЕСТ – АКТУЕЛЕН ПРОБЛЕМ НА ДЕНЕШНИЦАТА

ден300.00

SKU: 043-2021-1 Categories: , ,

Симпозиум во организација на Здружението на трансфузиолози на РМ при Македонското лекарско друштво, во соработка со Innotech Laboratoire International.

18 септември, 2021 година, сабота

почеток во 10:00 часот

Линкот за следење на настанот: https://fb.me/e/1MHCojMkb 

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата