,

21.10.2021 – Суплементација при планирање на бременост и во бременост

ден300.00

SKU: 018/075 2021-1 Categories: , Tags: ,

Online континуирана медицинска едукација на Македонска асоцијација на гинеколози и опстетричари (МАГО) и Македонската асоцијација за фетална медицина (МАФМ) во соработка со 4U Pharma од Скопје.  

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ. 

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 21.10.2021 (четврток) со почеток во 18:00 часот и може да го следите на линкот:

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/mago

ID на настанот: 289-499-917
Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.
Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.