, , , , ,

19.04.2022 – ХПВ И АСОЦИРАНИ БОЛЕСТИ (Online)

ден300.00

Стручно-едукативно предавање на тема „ХПВ асоцирани болести“ во организација на Македонско здружение за Хуман папилома вирус (МЗХПВ) во соработка Македонско здружение за цервикална патологија и колпоскопија (МЗЦПК).

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Настанот ќе се одржи на 19.04.2022 (вторник) во хотел Double Tree Hilton, со почеток во 15:00 часот.

Предавањето ќе се пренесува и на платформата GoToMeeting на следниот линк

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/mzcpk2022

ID на настанот: 218-407-573

Котизацијата за online следење на настанот изнесува 300,00 МКД. 

Котизацијата за следење на стручниот состанок со физичко присутво изнесува 500,00 МКД и може да се уплати на https://kme.mld.mk/product/2022mzcpk2/

Поради сеуште актуелна епидемиолошка состојба, бројот на присутни е ограничен и регистрацијата ќе биде отворена до пополнување на бројот. 

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.