20.01.2021 – Преканцерози на грлото на матката и улогата на пробиотиците во одржување на вагиналниот микробиом

ден300.00

SKU: 050-2021-1 Category:

Континуирана медицинска едукација во организација на Македонското здружение за цервикална патологија и колпоскопија (МЗЦПК) во соработка со Евофарма АГ Претставништво Скопје.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Предавањата ќе се одржи на 20.01.2021 (среда), со почеток во 18:00 часот.

Едукациjaтa ќе биде спроведена преку платформата GoToMeeting и истата може да ја следите на линкот https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/2021mzcpk1

ID на настанот: 429-015-869

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.