04.11.2022 – КОЛПОСКОПИЈА И МЕДИКАМЕНТОЗЕН АБОРТУС

ден300.00

SKU: 050-2022-2 Category:

Стручно-едукативно предавање на тема „Колпоскопија и медикаментозен абортус“ во организација на Македонско здружение за цервикална патологија и колпоскопија (МЗЦПК) и Гинеколошко-акушерското одделение (ГАО) на Клиничката болница Битола.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Настанот ќе се одржи на 04.11.2022 (петок) во ресторан “Корзо“ – Широк Сокак Битола, со почеток во 16:00 часот.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.