,

04.11.2021 – ХПВ инфекции, цервикална интраепителна неоплазма – менаџмент и третман

ден300.00

SKU: 050-2021-5 Categories: ,

Стручно-едукативно предавање на тема „ХПВ инфекции, цервикална интраепителна неоплазма – менаџмент и третман“ во организација на Македонско здружение за цервикална патологија и колпоскопија (МЗЦПК) и Македонско здружение за Хуман папилома вирус (МЗХПВ).

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 04.11.2021 (четврток) со почеток во 18:00 часот и може да го следите на следниот линк

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/mzcpk2021

ID на настанот: 218-407-573

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.