05.04.2022 – Последни трендови во третманот на анемијата

ден300.00

SKU: 075-2022-1 Category:

Континуирана медицинска едукација во организација на Македонската асоцијација за фетална медицина – МАФМ.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Предавањето ќе се одржи на 05.04.2022 година (вторник) со почеток во 18:00 часот на GoToMeeting платформата и може да го следите на следниот линк

https://meet.goto.com/MacedonianMedicalAssociation/mafm

ID на настанот: 844-094-581

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.