, ,

14.12.2021 – МЕДИКАМЕНТОЗЕН АБОРТУС

ден300.00

SKU: 000-2021-4 Categories: , ,

Стручно-едукативно предавање на тема “Медикаментозен абортус“ во организација на Македонското лекарско друштво (МЛД),  Македонската асоцијација на гинеколози и опстетричари (МАГО) и ХЕРА- Асоцијација за здравствена едукација.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 14.12.2021 (вторник) со почеток во 18:00 часот и може да го следите на следниот линк

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/mld

ID на настанот: 584-808-861

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.