26.04.2023 – Поврзаност на ендометриозата со карциноми на гениталните органи кај жената

ден300.00

SKU: 070-2023-1 Category:

Почитувани членови на МАГО и МЗЕ,

Ве покануваме за учество на 5-тиот состанок на Здружението кој се одржува во соработка со МАГО, со неколку стручно-едукативни предавања на тема:

Поврзаност на ендометриозата со карциноми на гениталните органи кај жената

Состанокот ќе се одржи во амфитеатарот на Европски универзитет Скопје на ден 26.04.2023 година со почеток во 15 часот

Истиот е акридетиран од МЛД и ЛК.

Котизација за учество на состанокот изнесува 300,00 денари.

ПОКАНА

РЕГИСТРАЦИЈА