27.04.2022 – Превентивна медикаментозна и физикална терапија во зачувување на здравјето на жената

ден300.00

SKU: 018-2022-1 Category: Tag:

Online континуирана медицинска едукација на Македонска асоцијација на гинеколози и опстетричари (МАГО).

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ. 

Online предавањето ќе се одржи на платформата GoToMeeting на 27.04.2022 (среда) со почеток во 18:30 часот и може да го следите на линкот:

https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/mago

ID на настанот: 289-499-917
Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.
Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.