,

01.07.2021 – Менаџмент на HPV асоцирани заболувања

ден300.00

SKU: 050-2021-4 Categories: ,

Континуирана медицинска едукација во организација на Македонско здружение за Хуман папилома вирус (МЗХПВ) и Македонското здружение за цервикална патологија и колпоскопија (МЗЦПК), во соработка со Евофарма АГ Претставништво Скопје.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Предавањата ќе се одржи на 01.07.2021 (четврток), со почеток во 18:00 часот.

Едукациjaтa ќе биде спроведена преку платформата GoToMeeting и истата може да ја следите на линкот https://www.gotomeet.me/MacedonianMedicalAssociation/2021mzcpk

ID на настанот: 218-407-573

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.